ꒌ Православни Хришћани
† интернет Православље

четвртак, фебруар 23, 2006

Добродошлица

Високопреосвештени и Преосвештени Архијереји,
часни Оци благословите. Помаже Бог браћо и сестре,
мир свим људима добре воље и вољних на разговор.
Добродошли на страницу ”интернет Православље”

На овим блог страницама одговараћемо на ваша питања, изложићемо наша виђења православног Хришћанства, те општа учења и предања у Цркви. Уредници ће покушати да вас редовно обавештавају о текућим збивањима, празницима и Црквеним обичајима. Покушаћемо да у оквиру овога пријекта задовољимо потребе за форумским разговорима и коментарима, на разне душекорисне теме и богословске недоумице. Најбоље је да вас позовемо речима Светог владике Николаја Велимировића:

Боже, благослови онога који улази у овај дом,
заштити и сачувај онога који излази из њега,
и дај мир ономе ко у њему остаје.

Наравно, очекујемо ваше коментаре о свим актуелним темама и животу људи (икона Божијих). Ваш допринос је сведочење живе Цркве и у овим богоборним временима, и подршка у истрајању браће и сестара, како у распетој отаџбини тако и ван граница, по целом свету. Уколико желите да сарађујете или нас обавештавате о неким збивањима које се тичу Цркве, можете додати овој теми као коментар са везом ка извору информација или се обратите неком од уредника путем електронске поште (или на заједничку адресу: pitanja.svesteniku_@_gmail.com). Сви текстови ће се проверити пре објављивања, сходно упутствима и правилима блога.

Блог је отворен за све људе добре воље и остављамо на вашу савест квалитет и душекорисност текстова и коментара. Молимо све православне Хришћане да достојно представљају себе и Цркву, држећи се принципа Хришћанске љубави и да се уздржавате од празнословља и бескорисних коментра који ће нас осудити на страшном суду, страшном за богоодступнике, а радосном и дугоисчекиваном за богослужитеље. Предлажемо вам да се водите идејом Светих Сабора, под барјак Истине, држећи се заповести Исуса Христа.

Започнимо ово братско дружење молитвом Светитеља: Господе, обожи, сложи и умножи !

Нека нам је на корист, и у славу живог Бога нашега, који је са свима нама у векове векова. † Амин

Ознаке:

1 Comments:

  • Помаже Бог и добро дошао брате Прокопије. Драго ми је да си нас посетио и да ти се допало ово што смо започели. Захваљујем на лепим жељама и слободно прокоментариши сваку тему или коментар на славу Бога и на корист свима нама. Мир ти и лак пост

    By Blogger Ђакон Горан, at 23/3/06 10:52  

Постави коментар

<< Home


  
Православни Хришћани † Chrétien Orthodoxe † Ορθόδοξους Χριστιανούς †
† 동방정교회 † 東正教 † נצרות אורתודוכסית † Православное христианство † Christian Orthodox †